I integrationsindustrien er vi alle eksperter

Hvor mange projektgrupper skal der til for at lave et fodboldhold? Og hvorfor ikke bare bruge den lokale fodboldklub henne om hjørnet? Jeg taler om integrationsindustrien med Cand.mag historie og fhv udviklingskonsulent Rami Zouzou.

Hillerød Forsynings voldgiftssager

Her følger det sagsoverblik, som Hillerød Forsyning har udleveret…

Same but different… – lytterkommentar

Tusind tak for et ukueligt og fantastisk graverarbejde, som du udfører til stor gavn for vores samfund og velfærd! Jeg er fuld af beundring for dit vedblivende engagement - dit vedblivende arbejde giver mig ekstra motivation, når jeg har brug for det.

Gæste podcast – Samfundstanker – Rasmus Visby: Kammerateri og inkompetence i forsyningssektoren

Dette afsnit er ikke et normalt afsnit af Visbys Verden. Jeg har nemlig valgt at dele det afsnit af den podcast der hedder Samfundstanker der udkom i denne uge og hvor jeg er gæst.

Formand Fie Forklarer – 6 Forbrugervalg i Frederikshavn Forsyning

I dette afsnit følger vi op hvad der er sket i sagen omkring valgfusk til forbrugervalgt i Frederikshavn Forsyning. Sammen med min gæstevært Louise Ottesen graver vi os dybt ned i alle forklaringer fra Frederikshavn Boligforenings formand Fie Mølholt.

Bolig- og Planstyrelsen anmoder Frederikshavn Kommune om redegørelse inden 20. juni

lsen viser at de anmoder om redegørelse for Frederikshavn Boligforenings brug af lejers stemmer ifm. valg hos Frederikshavn Forsyning.

Det er en ommer

Frederikshavn Kommune har her til eftermiddag modtaget en redegørelse…